Utvändig rekond i Norrköping

Funderar ni på att göra en utvändig rekond av bilen? Många väljer att göra en rekond innan det är dags att sälja bilen för att få ett bättre slutpris. Med en rekond kommer din bil se skinande ren ut och du kommer att förlänga lackens livslängd på bilen. Varför inte unna bilen en rekond även om den inte ska säljas?

Utvändig rekond i Norrköping för glänsande bil

Utvändig rekond skyddar lacken på din bil

Det finns mycket som förstör lacken på en bil. Under vintertid är det vägsaltet som tär på lacken och på sommaren är det solen som gärna vill bleka lacken. När du gör en utvändig rekond i Norrköping början firman med att tvätta din bil så att smuts, salt och tjära försvinner.

Efter tvätten poleras lacken för att få bort små repor. När lacken är ordentligt ren och blank kommer den att poleras. För att få en extra fin yta kan du välja att lägga till en vaxförsegling. Med en vaxförsegling kommer du få en yta på lacken som skyddar mycket bättre än en vanlig vaxning.

Att välja firma för rekond

Förutom att lacken kommer bli skinande ingår oftast motortvätt, rengöring av fälgar samt putsning av rutor vid en utvändig rekond. När du ska välja firma för rekond är det bra om du frågar efter pris samt exakt vad som ingår i priset. Välj helst en seriös firma. Om priset verkar vara för bra är det kanske bättre att välja en annan firma? Fråga gärna efter referenser så du kan prata med tidigare kunder.

Rekond gör bilen som ny

Att lägga pengar på rekond är en klok investering. Du skyddar din bil och håller rosten borta. Att köra runt med en bil som är skinande ren är dessutom mycket roligare. Tänk på göra rekond regelbundet och inte bara när det är dags att sälja bilen. Var noga när du väljer vilken firma som ska göra rekonden så du får tag i en seriös firma.